Περιστέρι: Συνελήφθησαν οι 3 ανήλικες που ξυλοκόπησαν άγρια συμμαθήτριά τους – «Θα σε αποτελειώσουμε»

Περιστέρι: Συνελήφθησαν οι 3 ανήλικες που ξυλοκόπησαν άγρια συμμαθήτριά τους – «Θα σε αποτελειώσουμε»

Σκηνές ωμής βίας εκτυλίχθηκαν σε σχολείο του Περιστερίου - Μαθητές κατέγραφαν με τα κινητά τους την άγρια επίθεση

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου οι τρεις ανήλικες που κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό και τις απειλές σε βάρος 16χρονης συμμαθήτριάς τους στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τρεις κοπέλες ηλικίας 16, 14 και 13 ετών οι οποίες έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, κατηγορούμενες για σωματικές βλάβες και απειλή.

Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές στο προαύλιο του σχολείου

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα, όπου καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός της μαθήτριας από ομάδα κοριτσιών και που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο στο Περιστέρι, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές ωμής βίας, με το 16χρονο θύμα να δέχεται μπουνιές και κλωτσιές από τις συμμαθήτριες της.

Το βίντεο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star σοκάρει. Σε αυτό φαίνεται η μαθήτρια να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τις συμμαθήτριες της στο προαύλιο. Το ένα κορίτσι κρατούσε την μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη.

Φοβούνται για τη ζωή του παιδιού τους

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου, εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή, κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

Τον άγριο ξυλοδαρμό της 16χρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και, μάλιστα, τράβηξαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ φαίνεται να απολαμβάνουν τις βιαιότητες που λαμβάνουν χώρα μπροστά τους χωρίς κανείς να προσπαθεί να τις χωρίσει.

«Θα σε αποτελειώσουμε»

«Πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική. Eίχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι ‘θα σε αποτελειώσουμε’ και τέτοια» δήλωσε ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ