Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 συλληφθέντων για τη δολοφονία Κατσουρή

Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησαν οι συμπληρωματικές απολογίες των 105 συλληφθέντων για τη δολοφονία Κατσουρή

Ασκήθηκαν νέες διώξεις...

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας προσήχθησαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου είχαν κληθεί σε συμπληρωματική απολογία τμηματικά από σήμερα Δευτέρα εως και την Τετάρτη, οι 105 κατηγορούμενοι που έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Σήμερα απολογήθηκαν στους τρεις ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση οι πρώτοι 45 κατηγορούμενοι, στην πλειονότητά τους Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης: A Bola: «Ο Καρβαλιάλ βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό»

Προσωποποίηση κατηγοριών

Με βάση το σύνολο του αποδεικτικού υλικού σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και έχουν προσωποποιηθεί επί μέρους πράξεις που αφορούν το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μετήχθησαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές, επέμειναν στα όσα έχουν υποστηρίξει στις κύριες απολογίες τους.

Μάλιστα, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες θα εξεταστούν το αμέσως προσεχές διάστημα και θα υπάρξει σχετική απόφαση της αρμόδιας δικαστικής αρχής.

Μέχρι την Τετάρτη οι απολογίες

Οι κατηγορούμενοι μετά τις συμπληρωματικές απολογίες τους οδηγήθηκαν πίσω στις φυλακές. Αύριο θα απολογηθούν ακόμα 40 κατηγορούμενοι, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι τελευταίοι 20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαιοσύνη με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση του δράστη της ανθρωποκτονίας σε βάρος του Μιχάλη Κατσούρη, ενώ αναμένονται και τα τελευταία αποτελέσματα από τα ευρήματα που θα καθορίσουν εν πολλοίς και τις επόμενες κινήσεις των δικαστικών λειτουργών που χειρίζονται την υπόθεση αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ