Μενίδι: Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό σε φλεγόμενο ΙΧ – Νέα δεδομένα βάζει ο αδερφός του 44χρονου

Μενίδι: Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό σε φλεγόμενο ΙΧ – Νέα δεδομένα βάζει ο αδερφός του 44χρονου

Παρόλο που όλα συγκλίνουν στο σενάριο της αυτοχειρίας καθώς το αυτοκίνητο του 44χρονου από το Μενίδι ήταν σταθμευμένο για αρκετή ώρα πριν τυλιχθεί στις φλόγες, οι συγγενείς του διαψεύδουν την εκδοχή.

Μαίνεται το θρίλερ με τον 44χρονο πατέρα δύο κοριτσιών που βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Ιωνίας στο Μενίδι το βράδυ του Σαββάτου.

Η Πυροσβεστική ανέσυρε τη σορό του 44χρονου με τα εκτεταμένα εγκαύματα να δυσκολεύουν τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Παρόλο που όλα συγκλίνουν στο σενάριο της αυτοχειρίας καθώς το αυτοκίνητο του 44χρονου ήταν σταθμευμένο για αρκετή ώρα πριν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ και το σημείο μάλιστα όπου το όχημα παραδόθηκε στις φλόγες και βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός απέχει λιγότερα από 3 χιλιόμετρα από το σπίτι του στο Μενίδι, οι συγγενείς του μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News», διαψεύδουν κατηγορηματικά το σενάριο της αυτοχειρίας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένεια του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα», είπε ακόμα.

«Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε τη γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;», προσέθεσε.

Μάλιστα ένα σενάριο που θέλει τον άνδρα να έδωσε τέλος στη ζωή του είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι να διαπληκτίστηκε έντονα εκείνο το απόγευμα στο σπίτι τους στις Αχαρνές.’

Η 42χρονη το ίδιο βράδυ και συγκεκριμένα στις 22:10 κατήγγειλε τον σύζυγο της στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας για ξυλοδαρμό. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτηση του 44χρονου. Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Πάντως, η αδερφή του διαψεύδει και το γεγονός ότι οι δύο τους είχαν προβλήματα. «Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δούλευαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια», είπε αρχικά.

«Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο γιατί λάτρευε την οικογένεια του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι είμαι πασάς στα Γιάννενα έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι και καμάρωνε «με έχουν στα ώπα – ώπα οι γυναίκες μου», προσέθεσε.

Φως στα αίτια της πυρκαγιάς και του θανάτου του 44χρονου, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

Νέα δεδομένα στον θάνατο του 44χρονου βάζει ο αδελφός του

Στο «Live News» μίλησε και ο αδελφός του θύματος τονίζοντας πως κι αυτός ότι αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, ενώ έβαλε και άλλα δεδομένα στην υπόθεση, καθώς «έδειξε» πίσω από την τραγική κατάληξη τον εργασιακό του χώρο του 44χρονου.

Μάλιστα όπως είπε εκείνη την ημέρα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, Μόλις είχε αφήσει τη μικρή του κόρη σε παιδικό πάρτι κι είχε επιστρέψει, ενώ είχε κανονίσει να επισκεφτεί τη μητέρα του στο σπίτι της αργότερα το ίδιο βράδυ.

«Ότι τον απείλησε ότι θέλω να χωρίσουμε και … και… πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος λειτουργούσε σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του; Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε και στη δουλειά του ήταν υπεράριστος και δεχόταν πάρα πολύ πόλεμο μέσα στη δουλειά του. Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα. Όλοι τον είχαν στην μπούκα διότι ‘ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα;’. Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από τη δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι», είπε ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ