Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια

Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του τραυματισμού του αστυνομικού

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια κοντά στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα ο αστυνομικός, που εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. σε όλα τα άτομα που προσήχθησαν πραγματοποιήθηκε πλήρης εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Διαβάστε επίσης: Το εικοσαήμερο της κρίσης για τον Ολυμπιακό

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων συνεχίζονται για τον εντοπισμού του δράστη που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Χαροπαλεύει ο αστυνομικός

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε στα επεισόδια.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας και σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων», τονίζεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Επιπλέον, οι γιατροί επισημαίνουν ότι χθες το πρωί «οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυϊκών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

Όπως έχει γίνει γνωστό, κατά τη διάρκεια της πρώτης επέμβασης στην οποία υπεβλήθη εσπευσμένα την Πέμπτη του αφαιρέθηκε βολίδα πέντε εκατοστών, καθώς επίσης και θραύσματα.

Σύσκεψη για την οπαδική βία στο Μαξίμου

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιείται σήμερα το πρωί για την οπαδική βία.

Στην έκτακτη αυτή σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Στη διάρκεια της σύσκεψης αναμένεται να ληφθούν νέες πρωτοβουλίες μετά και τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν από ομάδα περίπου 150 ατόμων στην περιοχή του Ρέντη, στην διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά 31χρονος αστυνομικός ο οποίος χτυπήθηκε με ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι.

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ