«Σήκω Βασίλη να μας τραγουδήσεις»: Με κλάματα και χειροκροτήματα το τελευταίο «αντίο» στον άρχοντα της πίστας – Μέχρι το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα

«Σήκω Βασίλη να μας τραγουδήσεις»: Με κλάματα και χειροκροτήματα το τελευταίο «αντίο» στον άρχοντα της πίστας – Μέχρι το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα

«Σ' αγαπάμε, καλό παράδεισο»

«Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού», ούρλιαζαν οι συγκεντρωμένοι θαυμαστές από όλη την Ελλάδα που έτρεξαν από σήμερα το πρωί 26.12.2023 στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «άρχοντα της νύχτας», Βασίλη Καρρά με κλάματα και χειροκροτήματα. Το λαϊκό προσκύνημα θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ.

Καταρρακωμένες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη του, Ειρήνη εμφανίστηκαν για να πουν και αυτές με τη σειρά τους στο τελευταίο «αντίο».

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, με χιλιάδες κόσμου να τραγουδούν τα τραγούδια του και να χειροκροτούν με λευκά λουλούδια στα χέρια, βρίσκεται σε εξέλιξη η εξόδιος ακολουθία του κορυφαίου Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Όταν έφτασε η σορός, θαυμαστές και απλοί πολίτες, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγό του, την κόρη του και τον αδερφό του, τραγικές φιγούρες, να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Με δάκρυα στα ματιά φίλοι, συγγενείς και απλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται από το πρωί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Βασίλη Καρρά.

Άνθρωποι που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του στήθηκαν στην ουρά για να αφήσουν ένα λουλούδι στο φέρετρο του Βασίλη Καρρά.

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας οι συγκεντρωμένοι τραγουδούν με συγκίνηση τα τραγούδια του και ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Η σορός του Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων έχει τεθεί από τις 10:00 σε λαϊκό προσκύνημα που θα διαρκέσει έως τις 21:00 στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, αντί για τις 16.00 που είχα αρχικά προγραμματιστεί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ