Όταν οι γυναικοκτόνοι έχυναν «κροκοδείλια δάκρυα» στην τηλεόραση – Θρηνούσαν και έψαχναν απαντήσεις

Όταν οι γυναικοκτόνοι έχυναν «κροκοδείλια δάκρυα» στην τηλεόραση – Θρηνούσαν και έψαχναν απαντήσεις

Η Γεωργία μπορεί να είναι το πρώτο -κι ας ελπίσουμε το τελευταίο- θύμα γυναικοκτονίας για το 2024, ωστόσο η ιστορία της είχε επαναληφθεί στο παρελθόν.

Τα κροκοδείλια δάκρυά τους είχαν πρωταγωνιστήσει σε αρκετά δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικών εκπομπών, λειτουργώντας ως μάσκα για να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο, εκείνο του γυναικοκτόνου.

Ο δολοφόνος της Γεωργίας δεν είναι ο πρώτος που επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του βγαίνοντας στα κανάλια ζητώντας να βρεθεί η σύντροφός του η οποία αγνοούνταν από την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Κούγιας: «Οργανωμένο έγκλημα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, είμαι εδώ για να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο»

Η Γεωργία μπορεί να είναι το πρώτο -κι ας ελπίσουμε το τελευταίο- θύμα γυναικοκτονίας για το 2024, ωστόσο η ιστορία της είχε επαναληφθεί στο παρελθόν.

Είχε στείλει μήνυμα από το κινητό της

«Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί» είχε πει ο δράστης της δολοφονίας, καλεσμένος σε εκπομπή.

Ο ίδιος μάλιστα ήθελε να πείσει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της μέσω μηνυμάτων, μάταια όμως καθώς όπως έλεγε, δεν παραδόθηκαν ποτέ.

«Επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Λίγες μέρες αργότερα, η σορός της Γεωργίας βρέθηκε σε ένα μπαούλο στη Χαλκιδική. Ο δράστης μαζί με τον συνεργό του, την είχαν δολοφονήσει και εγκατέλειψαν το άψυχο σώμα της.

Εξαφάνιση 41χρονης: Οι αρχές αναζητούν διαγραμμένα μηνύματα - Στην αντεπίθεση πέρασε ο σύντροφός της (Video) | Το Κουτί της Πανδώρας

Όταν ο Αναγνωστόπουλος πίεζε τα μάτια του για να δακρύσει

Η δολοφονία της Καρολάιν και ο κυνισμός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είχαν προκαλέσει κύμα οργής στην ελληνική κοινωνία.

Ο δολοφόνος αφού σκότωσε τη σύζυγό του στον ύπνο της, σκηνοθέτησε μια δήθεν διάρρηξη και βγήκε έπειτα στην τηλεόραση αναζητώντας τον δράστη της δολοφονίας.

Νέο ντοκιμαντέρ για τον γυναικοκτόνο της Καρολάιν -Ειδικός ...

Εμφανιζόταν θλιμμένος και παίζοντας θέατρο προσπαθούσε να πείσει τους πάντες -ίσως και τον εαυτό του- για την αθωότητά του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του.

«Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα» και να εξαπατήσει τις ελληνικές Αρχές ότι θρηνούσε τον θάνατο της μόλις 20 ετών Καρολάιν, είχε περιγράψει ο Δρ Κλιφ Λάνσλεϊ, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, μιλά στο ντοκιμαντέρ «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» και εξηγεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στην πραγματικότητα πρόδωσε την ενοχή του με τη συμπεριφορά του από το πρώτο λεπτό.

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ήταν θλιμμένος και πίεζε τα δάχτυλά του στη γωνία των ματιών για να μπορέσει να κλάψει». Σε ένα από τα πλάνα που μιλούσε δήθεν συντετριμμένος στους δημοσιογράφους για τη δολοφονία της γυναίκας του «τραβάει τόσο πολύ τα βλέφαρά του που σχεδόν γυρίζουν προς τα έξω». «Ήθελε να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπήρχε ίχνος θλίψης».

«Μόνο νεκρούς θα μας χωρίσουν»

Ήταν το 2005 όταν ο Δάνος Μουρατίδης, συντετριμμένος, πήγε στο «Φως στο τούνελ», αναζητώντας τα ίχνη της συντρόφου του, Κικής Κούσογλου. Κατά τα λεγόμενά του μια μέρα απλώς την πήγε σπίτι της και την επομένη, όταν ξύπνησε, δεν ήταν εκεί.

Στην αρχή, ο Μουρατίδης απηύθυνε έκκληση στην εκπομπή, αρνούμενος ο ίδιος να βγει δημοσίως στον αέρα, τελικά όμως η Νικολούλη τον έπεισε να της δώσει μια συνέντευξη. Η δημοσιογράφος με τους συνεργάτες της πήγαν στη Βέροια, όπου και διέμενε. Βλέποντας τις αλλόκοτες αντιδράσεις του, κατάλαβε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μετά από τέσσερις μήνες, τελικά ο Μουρατίδης ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε στις 11 Αυγούστου, υποδεικνύοντας παράλληλα στις αστυνομικές αρχές την τοποθεσία, όπου είχε θάψει την εικοσάχρονη κοπέλα, με τη βοήθεια του ξαδέρφου του. Ο Δάνος Μουρατίδης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον θέλουν να έχει αποφυλακιστεί και να ζει στο εξωτερικό.

https://www.youtube.com/watch?v=Rng26A2eoNQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ