Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Η πρώτη αντίδραση του πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε για πρώτη φορά μετά τη σοκαριστική διάγνωση του πατέρα του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μίλησε δημόσια για πρώτη φορά.

«Εκτιμούμε πραγματικά την καλοσύνη όλων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καθώς έφτασε σε ένα εορταστικό δείπνο για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance.

Η μέρα ήταν ιδιαίτερα κουραστική για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς απένειμε περισσότερες από 50 τιμές εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου.

Ο βασιλιάς Κάρολος αναρρώνει στο Sandringham μετά την πρώτη του θεραπεία για τον καρκίνο και η Κέιτ Μίντλετον είναι στο σπίτι μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Καμία αναφορά στον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος υπηρέτησε ως πιλότος των Air Ambulance στην ανατολική Αγγλία, είναι προστάτης του οργανισμού από το 2020.

Στο περσινό γκαλά συγκεντρώθηκε πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες και η φιλανθρωπική οργάνωση ελπίζει πως η εκδήλωση θα τους βοηθήσει να αντικαταστήσουν δύο «γερασμένα» ελικόπτερα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ενδέχεται να συζητήσει για πρώτη φορά για το τι πέρασε η βασιλική οικογένεια της τελευταίες ημέρες.

Αναμένεται να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του, αλλά δεν ενδέχεται να μιλήσει για τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι με τον οποίο οι σχέσεις είναι διαλυμένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ