Μανώλης Μαυρομμάτης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Κολωνάκι που ξέσπασε πυρκαγιά – Διασωληνωμένος μαζί με τη σύζυγό του (vid)

Μανώλης Μαυρομμάτης: Αυτό είναι το σπίτι του στο Κολωνάκι που ξέσπασε πυρκαγιά – Διασωληνωμένος μαζί με τη σύζυγό του (vid)

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι ξέχασε το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας ανοιχτό

Διασωληνωμένοι στην εξιδεικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο «Γεννηματάς» βρίσκονται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, μετά την φωτιά στο σπίτι τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται ήδη υπό μηχανική υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο Τσικίνιο – Όρτα, το «λίφτινγκ» του άξονα και ο… Superman

Η φωτιά στο διαμέρισμα επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, ξεκίνησε όταν το ζευγάρι ξέχασε το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας ανοιχτό.

πηγή: athensmagazine.gr

Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για τον Μανώλη Μαυρομάτη

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, o Μανώλης Μαυρομάτης έχει διασωληνωθεί και έχει τεθεί σε μηχανική υποστήριξη φέροντας θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος.

Η 80χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένη και σε μηχανική υποστήριξη. Μάλιστα, έχει υποβληθεί σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο. Η ίδια φέρει εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 40% και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Ολόκληρο το ανακοινωθέν

1. Γνωρίζεται ότι 18/02/2024 (05:00 hrs) διακομίσθηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ , στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», μετά από απεγκλωβισμό από οικιακή πυρκαγιά (επί της οδού Αναyνωστοπούλου στο Κολωνάκι) οι ασθενείς:

α.- Ο αθλητικογράφος και πρώην Βουλευτής, Μανώλης Μαυρομάτης, (82) ετών, με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, Συνολικής Εγκαυματικής Επιφάνειας 18% της Ολικής Επιφάνειας Σώματος.
Ο ασθενής διασωληνώθηκε και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

β.- Η Ειρήνη Μαυρομάτη 80 ετών (σύζυγος), με Θερμικά Εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, Συνολικής Εγκαυματικής

Επιφάνειας (40%) της Ολικής Επιφάνειας Σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο.
2. Οι ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Εγκαυμάτων, στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και η κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, για τις επόμενες (48) ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ