Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κακκαβίας – «Ζεσταίνουν» τις μηχανές για το συλλαλητήριο

Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κακκαβίας – «Ζεσταίνουν» τις μηχανές για το συλλαλητήριο

Σε 3ωρους αποκλεισμούς προχωρούν οι αγρότες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας εμποδίζοντας την είσοδο φορτηγών από τα σύνορα - Ως τη νύχτα θα μείνουν στα μπλόκα.

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ από σήμερα οι αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς προετοιμάζονται για το αυριανό συλλαλητήριο στην Αθήνα. Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν και οι αγρότες της Ηπείρου, οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προχωρούν σε επαναλαμβανόμενους 3ωρους αποκλεισμούς στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κακαβιάς, στο ύψος του κόμβου Καλπακίου.

Οι νταλίκες «κόλλησαν», οι οδηγοί των Ι.Χ. έψαχναν διέξοδο από παρακαμπτήριους δρόμους

Οι αγρότες παρατάσσουν κάθετα τρακτέρ στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές για νταλίκες από και προς τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβίας, αλλά και προς Κόνιτσα. Για τα αυτοκίνητα η Τροχαία πήρε μέτρα και για εκτροπή της κυκλοφορίας σε παρακαμπτήριους δρόμους.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Το πρωί πολλές νταλίκες από το εξωτερικό με προορισμό την Ελλάδα σταμάτησαν στην αλβανική πλευρά των συνόρων, μέχρι οι αγρότες να ανοίξουν τον δρόμο, με τη διέλευσή του να γίνεται από τα σύνορα στις 13:00.

Αγρότες συγκεντρωμένοι στον Δήμο Πωγωνίου – Κλείνουν το οδικό δίκτυο και φρενάρουν την είσοδο φορτηγών στη χώρα

Στα μπλόκα οι αγρότες ως τη νύχτα – Αύριο ξεκινούν για την πρωτεύουσα

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (19/02) παραμένουν κλειστοί παρακαμπτήριοι δρόμοι όπου τρακτέρ βρίσκονται παρατεταγμένα, ενώ αναμένεται να ανοίξουν μετά τις 10:30 το βράδυ. Οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν την εθνική οδό στο ίδιο σημείο, στο Καλπάκι, από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ο δρόμος άνοιξε για μία ώρα το μεσημέρι για να περάσουν τα σχολικά λεωφορεία.

Οι αγρότες της Θεσπρωτίας, που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στο 1ο χιλιόμετρο της Εγνατίας στο ρεύμα εισόδου για το λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, συνεχίζουν τους 3ωρους αποκλεισμούς του δρόμου καθημερινά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ουρές για νταλίκες που ταξιδεύουν για Ιταλία. Απόψε θα κλείσουν από τις 20:00 έως τις 23:00

Στην Αθήνα αγρότες και από τους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου, θα φτάσουν αύριο με αυτοκίνητα και λεωφορεία για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ