Μεσσήνη: Ανήλικοι ληστές έκλεψαν δύο τόνους λάδι και… ξέχασαν τη βάνα ανοιχτή – Χύθηκαν άλλοι τέσσερις τόνοι

Μεσσήνη: Ανήλικοι ληστές έκλεψαν δύο τόνους λάδι και… ξέχασαν τη βάνα ανοιχτή – Χύθηκαν άλλοι τέσσερις τόνοι

Νωρίτερα οι δράστες έκλεψαν και ένα επαγγελματικό φορτηγό οχημα - Ξεπερνά τις 100.000 ευρώ η ζημιά, σε απόγνωση οι παραγωγοί.

Κινηματογραφική διάρρηξη για κλοπή ελαιόλαδου σημειώθηκε στο χωριό Δροσιά της Μεσσήνης, όταν έξι τόνοι λαδιού χάθηκαν από την αποθήκη συνεταιρισμού λόγω… ανήλικων ληστών.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν την αποθήκη του συνεταιρισμού και έκλεψαν δύο τόνους ελαιόλαδο από τη δεξαμενή.

Τεράστια η καταστροφή που προκάλεσαν οι ανήλικοι. Πήγαν χαμένοι άλλοι τέσσερις τόνοι χύθηκαν στον δρόμο, γιατί άφησαν τη βάνα ανοιχτή

Ωστόσο πάνω στη βιασύνη τους, για να φύγουν γρήγορα από το σημείο πρωτού γίνουν αντιληπτοί, ξέχασαν ανοιχτή την κάνουλα, με αποτέλεσμα να χυθούν οι υπόλοιποι τέσσερις τόνοι ελαιόλαδου που περιέχονταν σε αυτήν.

Διαβάστε επίσης: Βούιξε ο τόπος για Γιαννούλη και ΑΕΚ

Πόσο κόστισε η γκάφα τους;

Η ζημιά που προκάλεσαν οι ανήλικοι ληστές, στο σύνολό της ανέρχεται σε περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Το πλέον αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η κλοπή και η καταστροφή της τεράστιας ποσότητας λαδιού, αλλά και το ότι οι δράστες νωρίτερα είχαν κλέψει και ένα επαγγελματικό φορτηγό από μάντρα οικοδομικών υλικών, μαζί με το περιεχόμενο του οχήματος.

«Είμαστε σε απόγνωση. Δεν μιλάμε πλέον για μια απλή κλοπή. Μιλάμε για βανδαλισμό. Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση. Ζητάμε άμεσα μέτρα γιατί η κατάσταση είναι τραγική», τονίζουν οι παραγωγοί μιλώντας στο MEGA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ