Φωτιά στην οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια – Κάηκαν οχήματα

Φωτιά στην οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια – Κάηκαν οχήματα

Στις φλόγες τυλίχτηκαν οχήματα σε Αλεξάνδρας, Σολωμού και Ιουλιανού - Διεκόπη η κυκλοφορία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, καθώς τυλίχθηκαν στις φλόγες τρία αυτοκίνητα που βρίσκονται επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας και Ζαϊμη. Επί της Ιουλιανού δε υπάρχει ένα ακόμη ΙΧ που έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Ακόμη, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, άλλο ένα αυτοκίνητο έχει πάρει φωτιά στην οδό Σολωμού, στην ίδια περιοχή. Ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί της άμεσης δράσης για να διακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «μαέστρος» του Πεπ που αλλάζει επίπεδο τον Χάαλαντ και τη Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Τι συνέβη
Αν και ακόμη δεν είναι σαφές τι ακριβώς έχει συμβεί, υπάρχουν αναφορές στις κλήσεις που έγιναν από κατοίκους στην πυροσβεστική, ότι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, ένας κρότος και στη συνέχεια οι κάτοικοι είδαν ένα αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες.

Κατόπιν τούτου, η πυρκαγιά επεκτάθηκε και στο μπροστινό αυτοκίνητο, ενώ η περιοχή πλέον έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Διακοπή κυκλοφορίας
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, με την οποία ενημερώνει ότι λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε οχήματα αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οσχημάτων στην οδο Ζαΐμη και συγκεκριμένα από το ύψος της Λ. Αλεξάνδρας.

Σημειώνεται δε ότι υπάρχει έντονη μυρωδιά καμένου στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η εστία τις φωτιάς φαίνεται, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία να έχει σβήσει.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ