«Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά» – Μάρτυρας του φονικού στη Νίκαια το εγγόνι του δράστη

«Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά» – Μάρτυρας του φονικού στη Νίκαια το εγγόνι του δράστη

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των γειτόνων

Ουρλιαχτά και πυροβολισμοί γέμισαν την ατμόσφαιρα γειτονιάς στη Νίκαια νωρίς το πρωί της Παρασκευής (1/3), όταν ένας 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο σύζυγο της κόρης του και ύστερα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στο θύμα και ήταν αποφασισμένος για το έγκλημα. Φέρεται μάλιστα πως αφορμή στάθηκε το πρόσφατο διαζύγιό του για το οποίο πίστευε πως ευθύνονται η κόρη του και ο 39χρονος, οι οποίοι φιλοξενούσαν στο σπίτι τους την πρώην σύζυγό του.

«Στέλιο, Στέλιο, έμπα μέσα. Βοήθεια! Βοήθεια!»

Το σπίτι του θύματος

Σημειώνεται πως ο δράστης ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

«Ακούω έναν δεύτερο πυροβολισμό και μετά τα ουρλιαχτά σταμάτησαν»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων για τα τρομακτικά λεπτά του φονικού σοκάρουν.

«Βλέπω κάποιον να φοράει σκούφο και να κρατάει καραμπίνα. Μετά ακούω έναν δεύτερο πυροβολισμό και έπειτα από αυτό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν… προφανώς ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει ‘Στέλιο, Στέλιο, έμπα μέσα. Βοήθεια! Βοήθεια!’.

»Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει προς τα επάνω, να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και ακούω έναν τρίτο πυροβολισμό… προφανώς ήταν ο πυροβολισμός της αυτοκτονίας» περιέγραψε κάτοικος της περιοχής.

Μπροστά στο ίδιο του το εγγόνι

Ο ίδιος μάλιστα πήγε να δώσει κατάθεση μαζί  με τη γυναίκα του θύματος. Σύμφωνα με την τελευταία, μπροστά στο φονικό ήταν το ένα από τα δύο παιδιά του ζευγαριού, το οποίο ήταν έτοιμο να πάει με τον πατέρα του στον παιδικό σταθμό.

«Μαμά, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά» ακούστηκε να λέει το παιδί στη μητέρα του.

Μία άλλη γειτόνισσα έκανε λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τη γειτονιά.

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος ήταν σπαρακτικές, με πρωταγωνιστές τους γονείς του, οι οποίοι φαίνονται στις φωτογραφίες να μην μπορούν να συλλάβουν όσα έχουν γίνει και προπάντων ότι ο γιος τους δεν είναι πλέον στη ζωή.

Αγκαλιάζονται και ξεσπούν σε κλάματα.

Όλα έγιναν στη μέση του δρόμου. Την Αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε μία γυναίκα, χωρίς να είναι γνωστή η σχέση της με τους δύο άντρες.

Το σοκαριστικό έγκλημα έρχεται μία εβδομάδα μετά το αντίστοιχο φονικό στην Αγία Βαρβάρα, όπου και πάλι ένας 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο σύζυγο της κόρης του, καθώς πίστευε ότι δεν ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ