Το ένα χέρι γροθιά, στο άλλο μικρόφωνο: Ο Γιώργος Δασκαλάκης τραγουδά με την ψυχή του ενώ παλεύει με το «θεριό» (pic)

Το ένα χέρι γροθιά, στο άλλο μικρόφωνο: Ο Γιώργος Δασκαλάκης τραγουδά με την ψυχή του ενώ παλεύει με το «θεριό» (pic)

Ατελείωτο μεγαλείο ψυχής από τον τραγουδιστή

Παρά τη σκληρή μάχη που δίνει απέναντι στον καρκίνο, ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν έπαψε ποτέ να είναι ενεργός στα social media και να ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του.

Μεταξύ των αναρτήσεών του τραγουδιστή, ξεχωρίζει εκείνη που ηχογραφεί το νέο του τραγούδι, καταφέρνοντας να σταθεί όρθιος με τη βοήθεια μαγκούρας. Μάλιστα, αναφέρει ότι η περιπέτεια με την υγεία του, τον έχει φτάσει σε κακή οικονομική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Το πορτο(γαλλικό) «κλειδί» του Μεντιλίμπαρ

Η ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη για το νέο του τραγούδι

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Γιώργος Δασκαλάκης «Καλημέρα Αγάπες μου! Μια φωτογραφία από το προηγούμενο μήνα που λέει πολλά… Τώρα θα μου πείτε μα πώς; Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο…είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι…δεν έχεις τα προς το ζην…Σωστά!!! Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στο πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τερζής που από τη πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά! Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο!! Τα υπόλοιπα για το τραγούδι σε στίχους της αγαπημένης μου Natali Stixourgos, για τα ταξίδια μου σε νοσοκομεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Θα γίνω καλά!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

Γενναία μάχη με τον καρκίνο δίνει τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής (3/3) μίλησε για την υγεία του στην εκπομπή «Επί Τόπου».

«Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, υπομένω, κάνω απίκο τη θεραπεία μου. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα.

Για να με φτάσουν να κάνω τις χημειοθεραπείες είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου, γι΄αυτό δεν περπατάω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα, ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής. Από τη χημειοθεραπεία δε μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο», περιγράφει ο τραγουδιστής για τη γενναία μάχη που δίνει.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι ότι γεννιούνται καινούργια κύτταρα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ