Με βίντεο από τον Έβρο ανακοίνωσε τους «Δημοκράτες» ο Ανδρέας Λοβέρδος

Με βίντεο από τον Έβρο ανακοίνωσε τους «Δημοκράτες» ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσδιόρισε το κόμμα του ως «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό»

Με βίντεο από τον Έβρο ανακοίνωσε το νέο κόμμα του με την ονομασία «Δημοκράτες» ο πρώην υπουργός Άνδρεας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσδιόρισε το κόμμα του ως «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό». Τα χρώματα του κόμματος είναι το μπλε και το κόκκινο ενώ σύμβολό τους είναι ένας μπλε και κόκκινος κύκλος που αποτελεί, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «σύμβολο ζωής, ενότητας και πολλαπλότητας».

Διαβάστε επίσης: Το πορτο(γαλλικό) «κλειδί» του Μεντιλίμπαρ

«Εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική»

Στο βίντεο επισημαίνει ότι «είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη και θα δώσουμε κι εκεί όλες τις μάχες για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών. Δεν ξεκινάμε από τον Έβρο τυχαία. Βρίσκομαι στα σύνορα για να στείλω μήνυμα από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες, που αποκρούσαμε πρόσφατα το 2020 απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους: μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα αγωνιστούμε για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολούθως πρόσθεσε κάλεσε τους πολίτες να παλέψουν «για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας», επισημαίνοντας πως «εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική».

Η διαδικτυακή διεύθυνση του κόμματος είναι www.dimokrates.net.

Δείτε την ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ