Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος συνελήφθη έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», στην Καλλιθέα. Είχε προηγηθεί εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας με αφορμή τις εξελίξεις στο Μακεδονικό. Ο δημοσιογράφος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. […]

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος συνελήφθη έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», στην Καλλιθέα.

Είχε προηγηθεί εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας με αφορμή τις εξελίξεις στο Μακεδονικό.

Ο δημοσιογράφος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας παρουσιάζονταν να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Το δημοσίευμα τιτλοφορούταν «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη», ενώ στον υπέρτιτλο αναγράφονταν τα εξής: «Τα ανδρείκελα του δοσιλογισμού παρέδωσαν την Μακεδονία μας στους αλβανο-σλάβους με την ψευδεπίγραφη ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Παυλόπουλος – Τσίπρας – Κοτζιάς : εκτελεστικό απόσπασμα με μια σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή».

dikaiosini


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ