Μανώλης Μαυρομάτης: Κανένα σημάδι βελτίωσης για το δημοσιογράφο και τη σύζυγό του – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Μανώλης Μαυρομάτης: Κανένα σημάδι βελτίωσης για το δημοσιογράφο και τη σύζυγό του – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Συνεχίζει να παλεύει ο αθλητικός συντάκτης με τις δικές του αναπνοές στο «Γ. Γεννηματάς»

Ο Μανώλης Μαυρομάτης μπορεί να αφυπνίστηκε πρόσφατα από την καταστολή, όμως η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, κάτι που ισχύει και για τη σύζυγό του, αφού δεν υπάρχει σημάδι βελτίωσης για την υγεία τους, έχοντας διακομιστεί στο νοσοκομείο, ύστερα από την φωτιά στο σπίτι τους, που τους έστειλε στη ΜΕΘ.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς», καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν μετά τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους, στο Κολωνάκι που τους οδήγησε στη ΜΕΘ με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα.

Διαβάστε επίσης: Εφές: Ξανά στα χρόνια του… Αταμάν

Συνεχίζει να παλεύει ο αθλητικός συντάκτης

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αγαπητός στο πανελλήνιο αθλητικός συντάκτης δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Αυτό είναι το σπίτι του στο Κολωνάκι που ξέσπασε πυρκαγιά

Διασωληνωμένοι στην εξιδεικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο «Γεννηματάς» βρίσκονται ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του, μετά την φωτιά στο σπίτι τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής έχει υποστεί εγκαύματα στο 18% του σώματός του ενώ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση της συζύγου του, η οποία έχει εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρίσκεται ήδη υπό μηχανική υποστήριξη.

Η φωτιά στο διαμέρισμα επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, ξεκίνησε όταν το ζευγάρι ξέχασε το μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας ανοιχτό.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ