«Μου έκανε χειρονομίες, έπεφτε πάνω μου, με χάιδευε» – Σοκάρει θύμα παρενόχλησης από οδηγό λεωφορείου

«Μου έκανε χειρονομίες, έπεφτε πάνω μου, με χάιδευε» – Σοκάρει θύμα παρενόχλησης από οδηγό λεωφορείου

Όλα έγιναν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια, όταν ο οδηγός του επιχείρησε να τη βιάσει, περιγράφει η 53χρονη.

Η ίδια μιλά για τη στιγμή που κατάλαβε ότι είχε εγκλωβιστεί, καθώς και τους διαλόγους με τον 52χρονο που έχει συνεχώς στην άκρη του μυαλού της.

«Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δε μου φεύγει η εικόνα από το μυαλό, δε μου φεύγει όπως με κοίταγε», λέει στο Live News.

Διαβάστε επίσης: Μας ξεδόντιασαν επιθετικά και μας οδήγησαν σε τρανταχτή αποτυχία…

Όλα έγιναν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων στην οδό Ρόδων των Άνω Λιοσίων.

«Το λεωφορείο είχε 4-5 άτομα και εγώ ήμουν μέσα, εκεί στον Κορμό κατέβηκαν οι άνθρωποι. Εγώ έμεινα μόνη μου, σηκώνομαι και λέω “συγγνώμη κύριε κάνει στάση εδώ;” και μου λέει “εδώ τελειώνουν οι στάσεις και κατεβαίνουν οι επιβάτες”. Του λέω “φοβάμαι Παναγία μου, δεν κατεβαίνω τώρα εδώ πέρα”. Μου λέει “πάμε πιο πάνω στο βουνό”. Εγώ δε μίλησα. Περάσαμε στάση, στάση, στάση, του λέω “να κάνω τι στο βουνό κύριε;”. Μου λέει “θα κάτσω 10 λεπτά, θα σε ξαναγυρίσω άμα θέλεις λίγο πιο κάτω”. Λέω “Παναγία μου, τώρα θα μου κάνει κακό”».

Η 53χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και θυμάται όλα όσα της είπε ο οδηγός.

«Σταμάτησε το λεωφορείο μέσα στα πεύκα, στην αλάνα. Ήμουν πίσω στην καρέκλα μόνη μου, σηκώθηκε με κλειστές πόρτες και μου λέει “θες ένα τσιγάρο;”. Του λέω “όχι κύριε δε θέλω τσιγάρο”. Μου λέει “εμένα με λένε … και είμαι διαζευγμένος, είσαι πολύ ωραία γυναίκα”. Δεν του απάντησα. “Θέλεις κάτι;”, του λέω».

Ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα

Το κάθε δευτερόλεπτο περνάει αργά και βασανιστικά για την ίδια, με τον 52χρονο, από κάποια στιγμή και μετά, να συνειδητοποιεί πως τα όσα κάνει θα έχουν επιπτώσεις.

«Εγώ τραβιόμουν, του λέω, “δε θέλω κάτι, σε παρακαλώ”. Μου λέει “θα μου κάνεις αναφορά;”. Το κατάλαβε, εγώ δεν του απάντησα όμως. Μου ζήτησε συγγνώμη. Μου λέει “συγγνώμη, με το ζόρι δε γίνεται κάτι”, “φυσικά δε γίνεται κάτι με το ζόρι” του απαντάω και μου λέει ξανά “θα μου κάνεις αναφορά;”. Δεν του ξαναπάντησα. Μετά άνοιξε τις πόρτες και κάπνισε τσιγάρο».

Λίγο αργότερα, η γυναίκα κατεβαίνει από το λεωφορείο και χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

«Με άφησε πιο πάνω στην στροφή, πήγα στην στάση, πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο. Πήγαμε μαζί στην αστυνομία, δεν είχε νυχτώσει. Θα φανούν τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Τον ικέτευα. Εγώ τραβιόμουν με το ζόρι, σπρωχνόμουν. Αυτός μου έκανε χειρονομίες, έπεφτε πάνω μου, με χάιδευε, με πασπάτευε».

«Δεν μπορούσα να αμυνθώ»

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους τα ρούχα που φορούσε η 53χρονη, ενώ από τον κατηγορούμενο οδηγό πραγματοποιήθηκε λήψη βιολογικού υλικού.

«Εκείνη την ώρα τα χάνεις, δε μου έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα. Είπα μέσα μου “κάτσε ψύχραιμη, απλώς άφησέ τον, να μην κάνεις τίποτα”», λέει η γυναίκα.

Και προσθέτει: «Εμένα με ρωτάνε πώς ένιωσα; Τι νιώθω; Την εικόνα, τα πασαλείμματα αυτά, να με πλησιάζει ο άντρας μου και να σιχαίνομαι, καταλαβαίνετε τι έχω πάθει;».

Η ίδια τονίζει ότι δεν του έδωσε καμία αφορμή και ότι του είπε πως είναι παντρεμένη. «Ούτε τον ένοιαξε, άπλωσε τις χερούκλες του στην μπλούζα μου. Να μου τρίβει μέσα το δέρμα μου. Να μου τρίβει την κοιλιά μου. Να με πιάνει από το παντελόνι. Εγώ τραβιόμουν από πίσω και αυτός συνέχιζε. Μου λέει “γιατί δε θέλεις; Δε σου αρέσω;”. Εγώ δεν μπορούσα να αμυνθώ. Λέω τώρα ή θα μου βγάλει τη ζώνη να με στραγγαλίσει, του είχαν γουρλώσει τα μάτια ή θα έχει κανένα σουγιά. Αυτός συνέχιζε να με τραβάει και να μου λέει: “έχεις ωραίο δέρμα πω, πω, πω, τι είναι αυτό το πράγμα;”. Μου έπιασε το στήθος, μου έπιασε την κοιλιά, μου έπιασε τον κ@@@. Μέχρι τα γυαλιά μου έπιασε, το σταυρουδάκι στο λαιμό μου».

Η 53χρονη ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού και διαμηνύει πως δεν πρόκειται να αφήσει το όλο θέμα, παρά τις συγνώμες που άκουσε από τον 52χρονο.

Ελεύθερος με όρους ο οδηγός

Ο οδηγός εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα όπως εκείνη έχει καταγγείλει, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

«Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία. Δεν μπορεί να ξέρει γιατί η γυναίκα αυτή υπέβαλε την έκθεση αυτήν, το αποδίδει είτε σε πρόθεση εκβιασμού είτε σε πρόβλημα ψυχιατρικής φύσεως. Δεν μπορεί να δώσει άλλη εξήγηση, είναι τραβηγμένο», υπογραμμίζει μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Εμμανουήλ Γρηγοριάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ