Τραγικό φινάλε στο θρίλερ – Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Τραγικό φινάλε στο θρίλερ – Βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας που είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες εντοπίστηκε σορός άνδρα που ανήκει στον παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ καθώς μετά από πέντε ημέρες ερευνών σε όλη τη Σύμη εντοπίστηκε η σορός του σε φράχτη κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Στο σημείο σπεύδουν οι Αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σορός στον Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς η μπλούζα, το ρολόι και το χακί σακίδιο ταιριάζουν με τα ρούχα που φορούσε ο παρουσιαστής την ημέρα που εξαφανίστηκε, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης: Κάνααν, ο άρχοντας του Πειραιά

Τη σορό του άτυχου παρουσιαστή εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ, ενώ γύριζε από τη θάλασσα πλάνα από την περιοχή των ερευνών.

Ο 67χρονος παρουσιαστής φαίνεται να πήρε ένα επικίνδυνο μονοπάτι μέσα από το βουνό με αρκετούς απόκρημνους βράχους για να κατέβει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας και πιθανότατα είτε ζαλίστηκε είτε έχασε τις αισθήσεις του λόγω της έντονης ζέστης, είτε γλίστρησε και έπεσε στον φράχτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του παρουσιαστή υπάρχει beach bar και μία αρκετά πολυσύχναστη παραλία της Σύμης με αρκετό κόσμο.

Ο φράχτης που βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ

Σε συμπληρωματική κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές, η σύζυγος του παρουσιαστή Κλερ, ο παρουσιαστής όταν εξαφανίστηκε κρατούσε χακί σακίδιο, ένα νερό, το πορτοφόλι του και φορούσε ένα απλό ρολόι.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε στεριά και θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, καθώς από οπτικά ντοκουμέντα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, φαινόταν ο Μάικλ Μόσλεϊ να έχει περάσει το στενό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, περίπου 30 λεπτά αφότου έφυγε μόνος του από την παραλία που είχε επισκεφθεί με τη σύζυγό του.

Τα νέα βίντεο κατέγραφαν τον παρουσιαστή αφού πέρασε από το Πέδι να έχει κατεύθυνση προς την Αγία Μαρίνα και όχι προς τον Γιαλό.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ