Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών

Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν ανενόχλητα στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικού πηδώντας μία καγκελόπορτα.

Νέα εισβολή σε κτίριο του δημοσίου, αυτή τη φορά στο υπουργείο Εξωτερικών, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα. Τα μέλη του Ρουβίκωνα, εισέβαλαν ανενόχλητα στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Εξωτερικού πηδώντας μία καγκελόπορτα.

Τα δύο μέλη της αναρχικής συλλογικότητας τα οποία διακρίνονται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μπήκαν σ΄ έναν από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς άφησαν μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες νεκρών και αποχώρησαν σαν… κύριοι.

«Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α» αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ