Βαρβιτσιώτης για Μόρια: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για «εθνικό εξευτελισμό»

Βαρβιτσιώτης για Μόρια: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για «εθνικό εξευτελισμό»

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωσή του τονίζει πως για πολλοστή φορά, το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα.

Ερώτηση προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, αναφορικά με ρεπορτάζ του BBC για τη Μόρια Λέσβου κατέθεσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας σε δήλωσή του τονίζει πως για πολλοστή φορά, το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα τονίζοντας πως τα διεθνή τηλεοπτικά μέσα μιλούν για «ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των διαφόρων φυλών μεταναστών» στους χώρους φιλοξενίας, για «δεκάχρονα παιδιά που προσπαθούν να αυτοκτονήσουν» και για «εικόνες ντροπής» που αντικρίζει όποιος διαβεί το κατώφλι του προσφυγικού καταυλισμού της Μόριας Λέσβου.

«Οι ντροπιαστικές αυτές αναφορές προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των διεθνών προσβλητικών σχολίων και επικρίσεων προς τη χώρα μας. Και ο υπαίτιος αυτού του εθνικού εξευτελισμού είναι ένας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια κυβέρνηση που λαμβάνει γενναία χρηματοδότηση για το Μεταναστευτικό, όμως η ανικανότητά της να τη διαχειριστεί είναι παροιμιώδης. Οι υπεύθυνοι για την τραγική αυτή κατάσταση οφείλουν να λογοδοτήσουν ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας και να εξηγήσουν τους λόγους που η χώρα μας συνεχίζει να διασύρεται σήμερα διεθνώς» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ