Άγρια ομαδική επίθεση κατά 34 ανήλικων κοριτσιών στην Ινδία

Άγρια ομαδική επίθεση κατά 34 ανήλικων κοριτσιών στην Ινδία

Τα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση με ραβδιά από ομάδα αγοριών που είχαν μαζί τους και ηλικιωμένες γυναίκες.

Τριάντα τέσσερις μαθήτριες, ηλικίας 12 έως 16 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στην Ινδία, καθώς δέχθηκαν άγρια επίθεση με ραβδιά από ομάδα αγοριών, που είχαν μαζί τις μητέρες τους και άλλους γείτονες και οι οποίοι τις είχαν παρενοχλήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Η επίθεση σημειώθηκε το Σάββατο έξω από δημόσιο οικοτροφείο στην ανατολική πολιτεία Μπιχάρ, ανέφερε η αστυνομία στο πρακτορείο Reuters.

Η Ινδία θεωρείται ως η πλέον επικίνδυνη χώρα για τις γυναίκες, εξαιτίας του υψηλού κινδύνου σεξουαλικής βίας, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Thomson Reuters Foundation, με τη συμμετοχή 550 ειδικών, και δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο. Νωρίτερα φέτος στο Μπιχάρ, περισσότερα από 30 κορίτσια δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση και βασανίστηκαν σε έναν ξενώνα.

Η επίθεση του Σαββάτου είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, λόγω της καθυστέρησης προσφυγής στη δικαιοσύνη. Δέκα άτομα, μεταξύ αυτών τέσσερις γυναίκες, συνελήφθησαν, δήλωσε στο Reuters ο αρχηγός της αστυνομίας, Μριτιουντζάι Κουμάρ Τσουντχαρί.

Τα κορίτσια υπέστησαν ελαφρά τραύματα και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο.

Τα αγόρια, ηλικίας 12-16 ετών, μπήκαν σε γήπεδο που βρισκόταν κοντά στο σχολείο στο χωριό Νταρμάκα, σε απόσταση 300 χλμ από την πρωτεύουσα Πάτνα, όπου τα κορίτσια έπαιζαν κι άρχισαν να φωνάζουν χυδαία επίθετα.

Στη συνέχεια τα κορίτσια διαμαρτυρήθηκαν, ενώ τα αγόρια έφυγαν για να επιστρέψουν μετά από λίγη ώρα, μαζί με άλλα 20 άτομα και κραδαίνοντας ραβδιά.

«Τα αγόρια έφεραν μαζί τους τις μητέρες τους και άλλους από τη γειτονιά», εξήγησε στο Reuters ο επικεφαλής της περιφέρειας του Σουπάουλ Μπαιντγιανάτ Γιαντάβ .

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μεταξύ των ατόμων που επιτέθηκαν στα ανήλικα κορίτσια ήταν και ηλικιωμένες γυναίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ