Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Στον θάλαμο ένας που πίστευε ότι είναι ο Ροβινσώνας. Ένας που πίστευε πως είναι Θεός. Και εγώ που δεν πίστευα ότι είμαι ο Μαραντόνα». RIP
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Κομισιόν: Η θέση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις τουρκικές απειλές παραμένει ίδια

Με τη δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Μαρτίου απάντησε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, με αφορμή τις πρόσφατες τουρκικές απειλές για τις γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Κομισιόν: Η θέση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις τουρκικές απειλές παραμένει ίδια | to10.gr

Στη δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Μαρτίου παρέπεμψε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες απειλές της Άγκυρας κατά της Κύπρου και κατά ξένων εταιρειών για την έναρξη γεωτρήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Σχοινάς υπενθύμισε τη δήλωση των ηγετών της ΕΕ το Μάρτιο του 2018, με την οποία η Ένωση καλούσε την Τουρκία να σταματήσει τις προκλητικές δράσεις και «να σεβαστεί το κυρίαρχο δικαίωμα της Κύπρου να διερευνά και να εκμεταλλεύεται τις φυσικές πηγές της, σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ και το διεθνές δίκαιο».

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι αυτή η θέση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παραμένει η ίδια και δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από