ΠΓΔΜ: Αισιοδοξία από ΜΜΕ των Σκοπίων ότι ο Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές

ΠΓΔΜ: Αισιοδοξία από ΜΜΕ των Σκοπίων ότι ο Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το αλβανόφωνο ΑLSAT-M, 11 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO -DPMNE φέρονται να προσχώρησαν ή σκέφτονται να προσχωρήσουν στο στρατόπεδο που στηρίζει τις συνταγματικές αλλαγές

Εχει εξασφαλιστεί ο αριθμός των 80 βουλευτών που απαιτούνται ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση Ζάεφ να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές μεταδίδει η σερβική ραδιοτηλεόραση επικαλούμενη πληροφορίες από το σκοπιανό κανάλι ΑLSAT-M.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που επικαλείται το αλβανόφωνο ΑLSAT-M, 11 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO -DPMNE φέρονται να προσχώρησαν ή σκέφτονται να προσχωρήσουν στο στρατόπεδο που στηρίζει τις συνταγματικές αλλαγές .

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα επιτύχει τις συνταγματικές αλλαγές στη Βουλή . Αναφορικά με την διεξαγωγή της πρώτης ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων για τις συνταγματικές αλλαγές, προσδιορίζεται για την ερχόμενη Τρίτη.

Πάντως οι διεθνείς πιέσεις για ταχύτατη λύση στο θέμα του ονοματολογικού συνεχίζονται καθώς η Δύση έχει διαμηνύσει πως δεν επιθυμεί να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές αλλά να επιλύσει το θέμα μέσα από την παρούσα Βουλή, ώστε να μην υπάρχει καμία χρονοτριβή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ