Αποδοκίμασαν την Ολγα Γεροβασίλη στο ΑΤ Ομονοίας (pics)

Αποδοκίμασαν την Ολγα Γεροβασίλη στο ΑΤ Ομονοίας (pics)

Αστυνομικοί που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν

Στο ΑΤ Ομονοίας, το οποίο δέχθηκε την Δευτέρα επίθεση με μολότοφ, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός κατά την άφιξή της δέχθηκε σφοδρές αποδοκιμασίες από τους αστυνομικούς που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για την «δολοφονική επίθεση εις βάρος τους».

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν «Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε» στην υπουργό η οποία δεν συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρόλο που η επίσκεψη της συνέπεσε με τη δική του. 

Γεροβασίλη: Τα μέτρα θα γίνουν ορατά

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες. Τα μέτρα που θα λάβουμε θα γίνουν ορατά. Το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα. Αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη αποχωρώντας από το ΑΤ Ομόνοιας, το οποίο δέχθηκε χθες επίθεση από αντιεξουσιαστές.

Όταν ρωτήθηκε η κ. Γεροβασίλη για την κατάργηση της Ομάδας ΔΕΛΤΑ είπε ότι δεν φτάνει η κατάργηση ή μη, συγκεκριμένων ομάδων αλλά μεταξύ άλλων, πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος τρόπος δράσης και κατάλληλος συντονισμός.

Όπως είπε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σύσκεψη στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και υπήρξε συνεργασία στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ