Πολιτικές αντιδράσεις από την επίθεση αγνώστων στο Α.Τ. Ομόνοιας

Πολιτικές αντιδράσεις από την επίθεση αγνώστων στο Α.Τ. Ομόνοιας

"Τα μέτρα που θα λάβουμε θα γίνουν ορατά", δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες. Τα μέτρα που θα λάβουμε θα γίνουν ορατά», δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη μετά το πέρας της επίσκεψής της στο Α.Τ. Ομόνοιας στο οποίο επιτέθηκαν άγνωστοι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 αστυνομικών.

«Αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή», συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη και σημείωσε ότι το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται σε περιοχή με πολλά προβλήματα.

«Εκφράζουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας στους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ που στοχοποιούνται καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια», σημείωσε ο πρόεδρος της Νεάς Δημοκρατίας μετά από την επίσκεψή του στο Α.Τ. Ομόνοιας. Δεσμεύθηκε ότι «όλα αυτά θα παταχθούν την επόμενη ημέρα που θα μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός».

«Η επίθεση στο αστυνομικό τμήμα ξεπερνά κάθε όριο», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει επιτέλους κάτι». «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεκίνησαν φλερτάροντας με κάθε είδους μπαχαλάκηδες και σήμερα αδυνατούν να συγκρουστούν με τις μικρές και μεγάλες συμμορίες που χτυπούν όποιον θέλουν, όπου θέλουν, πότε με καλάσνικοφ και πότε με μολότοφ», είπε στην ΕΡΤ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Έντονές ήταν και οι αντιδράσεις των αστυνομικών σωματείων. «Έως πότε θα μετράμε νεκρούς και τραυματίες και ως πότε θα εισπράττουμε λόγια παρηγοριάς και συμπάθειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ