Άλλο ένα ύποπτο πακέτο εστάλη σε στέλεχος των Δημοκρατικών

Άλλο ένα ύποπτο πακέτο εστάλη σε στέλεχος των Δημοκρατικών

Το ενδέκατο κατά τη σειρά πακέτο είχε ως παραλήπτη τον Κόρι Μπούκερ.

Ένα ακόμη ύποπτο πακέτο που εστάλη σε κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών, εντόπισαν οι αμερικανικές αρχές.

Το ενδέκατο κατά τη σειρά πακέτο είχε ως παραλήπτη τον Κόρι Μπούκερ.

Σύμφωνα με το CNN η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά και άλλο πακέτο που εντοπίστηκε σε εγκατάσταση των ταχυδρομείων. Αυτό φέρεται να είχε παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ, σύμφωνα με το MSNBC.

Ο συναγερμός για τα ύποπτα δέματα χτύπησε για πρώτα φορά τη Δευτέρα το απόγευμα και στη συνέχεια ακολούθησαν προειδοποιήσεις για εκκενώσεις στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και τη Φλόριντα.

Το πρώτο «τρομο-δέμα» εντοπίστηκε στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου – και μεγάλου δωρητή του Δημοκρατικού Κόμματος – Τζορτζ Σόρος.

Παρόμοια δέματα εστάλησαν επίσης στην πρώην υπουργό Εξωτερικών και υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2016 Χίλαρι Κλίντον, στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, στα γραφεία του CNN για λογαριασμό του πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, στον πρώην γενικό εισαγγελέα Έρικ Χόλντερ, στη βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Μαξίν Γουότερς.

Οδηγίες για εκκένωση του γραφείου της, στο Σαν Ντιέγκο, έλαβε επίσης και η βουλευτής των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις, αφότου ύποπτο δέμα εντοπίστηκε κοντά στο κτίριο. Το ίδιο συνέβη και στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο της επίσης βουλευτού των Δημοκρατικών Ντέμπορα Βάσερμαν Σουλς.

Χθες εστάλησαν δύο ακόμη τρομο-δέματα. Το πρώτο στο εστιατόριο του ηθοποιού Ρόμπερτ ντε Νίρο και το δεύτερο στον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Την Πέμπτη το βράδυ οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε ένα ταχυδρομείο κοντά στο Μαϊάμι,  προκειμένου να εντοπιστεί ποιος βρίσκεται πίσω από τις αυτοσχέδιες βόμβες. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στις διάθεσή τους οι αρχές δείχνουν τη Φλόριντα ως πιθανή αφετηρία όλων των ύποπτων δεμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ