Κουμουτσάκος: Αδιανόητες οι δηλώσεις Σγουρίδη

Κουμουτσάκος: Αδιανόητες οι δηλώσεις Σγουρίδη

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ενδέχεται να καθυστερήσει να έρθει στη Βουλή, καθώς «μπορεί να συμβούν γεγονότα», όπως ένα «θερμό επεισόδιο».

«Οι δηλώσεις Σγουρίδη για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, σε συνδυασμό μάλιστα με την τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών είναι αδιανόητες», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Όπως αδιανόητο και επικίνδυνο είναι ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Υπουργός Εξωτερικών και Πρωθυπουργός δεν τις καταδίκασαν αμέσως αφήνοντας έτσι να διακινούνται σενάρια που εκθέτουν την Ελλάδα διεθνώς, καθώς προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί η δήλωση Σγουρίδη, ότι ενδέχεται να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή, καθώς «μπορεί να συμβούν γεγονότα». «Ένα θερμό επεισόδιο» υπέθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6». «Το απεύχομαι, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ