Καμμένος: Επεξεργάζονται τη διάλυση των ΑΝΕΛ

Καμμένος: Επεξεργάζονται τη διάλυση των ΑΝΕΛ

«Έξι εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

«Ίσως λαμβάνω τελευταία φορά τον λόγο ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, γιατί επεξεργάζονται τη διάλυση μας», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ  Πάνος Καμμένος στη βουλή κατά τη συζήτηση επί της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Πριν από λίγο ο πρόεδρος της Βουλής, σε συζήτηση με δημοσιογράφο, ανέφερε ότι εξετάζει το άρθρο 15 παράγραφος 3, το οποίο αναφέρει πως μια ΚΟ πρέπει να έχει πέντε βουλευτές, εκλεγμένους με το κόμμα. Όταν παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος, θα τον αντικαταστήσει ο Κουίκ για να αποχωρήσει και να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ» ανέφερε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως έτσι αποδεικνύεται, ότι «δεν ήταν τίποτα στημένο» αλλά και πως «δεν υπήρξε καμία συναλλαγή».

Όπως είπε «λυπάμαι πάρα πολύ κ. Τσίπρα, γιατί ήταν άκρως προσχεδιασμένο».

«Σε λίγες ώρες η Μακεδονία δεν θα είναι μία και μόνο ελληνική. Σήμερα γελάνε όλοι παρέα, Σλάβοι, Αλβανοί, ο κ. Κοτζιάς, οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ και έξι… εφιάλτες που θα πουλήσουν αιώνων ιστορία και πολιτισμό, μία εθνική προδοσία.

Έξι εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει. Έξι, ίσως να έχει βρει και παραπάνω. Θα μιλάνε οι Έλληνες για την μαύρη νύχτα, για προδοσία ιστορίας αιώνων. Πολιτισμός δεν είναι να κόβεις ένα κομμάτι της χώρας σου και να τα πουλάς. Τα Ελγίνεια σου θυμίζουν κάτι φίλε Αλέξη; Αυτά μας τα άρπαξαν οι ξένοι», πρόσθεσε.

«Οι μόνοι που βρισκόμαστε απέναντι σ’ αυτό το σύστημα είμαστε οι ΑΝΕΛ. Όλοι οι άλλοι έχετε παρασυρθεί από τα συστήματα εξουσίας. Άκουσα τον Αντώνη Σαμαρά από αυτό το βήμα που τον θεωρώ υπεύθυνο για τη διάλυση της ΝΔ όταν την μετέτρεψε σε υπερασπιστή του ΠΑΣΟΚ που διέλυσε τις τράπεζες με τον Βενιζέλο. Ο Αντώνης Σαμαράς εδώ επάνω ηγήθηκε μίας ομάδας βουλευτών και είπε το ακριβώς αντίθετο με την ηγεσία της ΝΔ. Κάτι που πιστεύουμε και εμείς, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι η ελληνική», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ