Αποκάλυψη: Βίντεο – σοκ από πασχαλινό γλέντι με ριπές από πέντε καλάσνικοφ

Αποκάλυψη: Βίντεο – σοκ από πασχαλινό γλέντι με ριπές από πέντε καλάσνικοφ

Το περιστατικό είναι από περιοχή της Αθήνας - Πρόκειται για ανάρτηση στο Facebook από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο - Κι όλα αυτά ενώ δίνει μάχη για τη ζωή της η οκτάχρονη Αλεξία.

Σοκ προκαλεί βίντεο με μαζικούς πυροβολισμούς και ριπές από τουλάχιστον 4-5 καλάσνικοφ, σε πασχαλινό γλέντι -στις 28 Απριλίου- σε κατοικημένη περιοχή κοντά στην Αθήνα, το οποίο αναρτήθηκε προ μερικών ημερών στο Facebook και αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Στο οπτικό υλικό που φέρεται να έχει αναρτήσει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε πόλη της δυτικής Αττικής, εινονίζονται πέντε πιστολέρο (σσ. οι περισσότεροι μαυροφορεμένοι) να πυροβολούν ανάμεσα στα σπίτια κι ενώ γύρω τους χορεύουν και τραγουδούν δεκάδες άτομα ανάμεσα στα οποία γυναίκες και μικρά παιδιά. Δείγμα της ασυδοσίας και της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί, χωρίς να υπάρχει καμιά παρέμβαση της Αστυνομίας.

Παραμένει άγνωστο ποιοι συμμετέχουν στο εν λόγω γλέντι, ενω υπάρχουν αναφορές ότι ορισμένα από τα πρόσωπα που πυροβολούν έχουν ποινική εμπλοκή.

Το βίντεο αυτό δημοσιοποιήθηκε τις ίδιες ώρες που έγινε γνωστή η τραγωδία σε σπίτι  στο χωριό Θεσπιές Βοιωτίας όπου τραυματίσθηκε πολύ σοβαρα στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα (από χρηση περιστρόφου, πάλι σε πασχαλινό γλέντι) η οκτάχρονη Αλεξία που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Παίδων.

Σ’ αυτό το σημείο χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα η 8χρονη. Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ