Παναγοπούλου: «Με το σκάφος μας ήταν διακοπές ο Τσίπρας»

Παναγοπούλου: «Με το σκάφος μας ήταν διακοπές ο Τσίπρας»

Στην επιβεβαίωση των φωτογραφιών που δείχνουν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές πάνω σε σκάφος εφοπλιστή προχώρησε η χήρα του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τις φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές πάνω σε σκάφος εφοπλιστή επιβεβαίωσε η χήρα του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα Παναγοπούλου, μιλώντας στο protothema.gr, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για το σκάφος «Odyssey».

Η κυρία Παναγοπούλου υποστήριξε ο σύζυγός της ήταν αυτός που είχε προτείνει στον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές με το σκάφος, καθώς όπως τόνισε «τον έβλεπε κουρασμένο», ενώ συμπλήρωσε πως δεν γνώριζε πόσες μέρες διήρκησαν οι διακοπές καθώς εκείνη βρισκόταν στο πλευρό του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος ήταν άρρωστος εκείνη την περίοδο.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παναγοπούλου υπογράμμισε πως διατηρεί φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό, ενώ συνεργάζονται και στον τομέα της Διασποράς. «Και ο Περικλής Παναγόπουλος όπως και εγώ είχαμε μεγάλη εκτίμηση στον Αλέξη τον Τσίπρα και πολύ μεγάλη συμπάθεια. Προσωπικά με συνδέει συνεργασία τριών ετών, τρία χρόνια είμαι εκεί και συνεργάζομαι στον τομέα της Διασποράς και των επενδύσεων της χώρας» συμπλήρωσε.

«Οποιοσδήποτε και να μου το ζητούσε θα το έκανα. Πόσο μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ανήκει στο φιλικό μου περιβάλλον και το δικό μου και του εκλιπόντος συζύγου μου» σημείωσε η χήρα του εφοπλιστή Παναγόπουλου, προσθέτοντας ότι οι διακοπές του πρωθυπουργού δεν ήταν λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, αλλά αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ