ΗΠΑ: Πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη σε εμπορικό κατάστημα

ΗΠΑ: Πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη σε εμπορικό κατάστημα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο - Ο πιλότος πρόλαβε και εκτοξεύθηκε από την καμπίνα του - Το κατάστημα ήταν κλειστό τη στιγμή της συντριβής

Πολεμικό αεροσκάφος συνετρίβη σε κτίριο με καταστήματα, κοντά στην αεροπορική βάση March Air Reserve Base, στο Ρίβερσαϊντ της Καλιφόρνιας, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα F-16 το οποίο προφανώς υπέστη μηχανική βλάβη, με συνέπεια να καταπέσει μέσα σε κατοικημένη περιοχή, κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση.

Ο πιλότος του πολεμικού αεροσκάφους πρόλαβε και χρησιμοποίησε τη λειτουργία της εκτόξευσης καθίσματος πριν τη συντριβή, με αποτέλεσμα να γλιτώσει τη ζωή του.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μέσα από το κατάστημα:

Το F-16 κατέπεσε σε κτίριο του εμπορικού κέντρου Opportunity Way στο Ριβερσάιντ, το οποίο βρίσκεται 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες. Ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης, όπου νοσηλεύεται. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της βάσης, είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει.

Η τοπική αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σημείο, όπου διενήργησε έλεγχο για τυχόν τραυματίες ή νεκρούς. Το εμπορικό κατάστημα ήταν κλειστό τη στιγμή της συντριβής του F-16, ενώ δεν υπήρχαν υπάλληλοι στο σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ