Τσιλιγκίρη: «Η τελευταία ευκαιρία, ώστε η χώρα να γυρίσει οριστικά σελίδα»

Τσιλιγκίρη: «Η τελευταία ευκαιρία, ώστε η χώρα να γυρίσει οριστικά σελίδα»

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές στη Β' Πειραιά.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη αποδέχτηκε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και θα είναι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με δήλωση της ανακοίνωσε ουσιαστικά την απόφαση της να ασχοληθεί με τα κοινά και εξήγησε τους λόγους που αποδέχτηκε τη πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφια στη Β’ Πειραιά.

Δείτε τη δήλωση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη: «Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Β’ Πειραιά, μετά από παραίνεση του προέδρου του της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί για μένα τιμή, και μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης για προσφορά στον τόπο. Η ιστορία γράφεται από τη συμμετοχή, ιδίως όταν τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Τώρα είναι η ώρα της δική μας γενιάς.

Τώρα είναι η στιγμή να αλλάξουμε εντελώς ρότα. Ο Κυριακός Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός, που αυτή την ώρα μπορεί να δώσει στην Ελλάδα την ώθηση που απαιτείται. Για να τα αλλάξουμε όλα. Είναι η τελευταία ευκαιρία, ώστε η χώρα να γυρίσει οριστικά σελίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ