Πώς έγινε το δυστύχημα στη Λάρισα με το 20 μηνών αγοράκι – Τι λέει η τραγική μητέρα

Πώς έγινε το δυστύχημα στη Λάρισα με το 20 μηνών αγοράκι – Τι λέει η τραγική μητέρα

Η 31χρονη αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγο της Π.Α., περιέγραψε στους αστυνομικούς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φρικτό δυστύχημα.

Έχει συνταράξει το πανελλήνιο η τραγωδία που συνέβη χθες το πρωί στη Λάρισα, όταν μια μητέρα τραυμάτισε θανάσιμα το μόλις 20 μηνών αγοράκι τηςκάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητό της.

Η 31χρονη αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγο της Π.Α., περιέγραψε στους αστυνομικούς
τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φρικτό δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τους είπε ότι την ώρα που είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε παιδιά της και ετοιμαζόταν να τα πάει στον παιδικό σταθμό που λειτουργεί εντός της 110 Πτέρυγας Μάχης, κάποιο από αυτά άνοιξε μια πόρτα απ’ όπου το 20 μηνών βρέφος έπεσε στο οδόστρωμα, με το τραγικό επακόλουθο.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας όπου οι γιατροί προσπάθησαν επί 40 και πλέον λεπτά να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Α. τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ