Καταδίωξη για ζευγάρι με τέσσερα κιλά χασίς στην Καβάλα

Καταδίωξη για ζευγάρι με τέσσερα κιλά χασίς στην Καβάλα

Ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγός αντιστάθηκε, αλλά συνελήφθη όπως και η 22χρονη Ελληνίδα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Πάτησε το γκάζι σπάζοντας το μπλόκο που είχε στηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, κατά την διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, μπήκε σε μια αγροτική οδό στη Νέα Πέραμο, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγός αντιστάθηκε, αλλά συνελήφθη όπως και η 22χρονη Ελληνίδα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 340,6 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή της 22χρονης βρέθηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 5,2 γραμμαρίων. Ακόμη, κατασχέθηκαν 600 ευρώ, δύο κινητά και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις που εξετάζονται για να εντοπιστούν τυχόν συνεργάτες, αλλά και οι «πελάτες» του ζευγαριού.

Στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν και τα έσοδά του από τις πωλήσεις ναρκωτικών, ύψους 10.450 ευρώ, τα οποία ήταν κρυμμένα στο εσωτερικό μιας οικιακής ηλεκτρικής συσκευής! Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ο οποίος άσκησε και στους δυο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και την κατηγορία της αντίστασης σε βάρος του 33χρονου.

Πηγή: www.protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ