Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μάχη για τη ζωή του δίνει το αγοράκι που υπέστη εγκαύματα από ζεματιστό νερό

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση του τρίχρονου αγοριού που νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού». Παραμένει διασωληνωμένο.

Μάχη για τη ζωή του δίνει το αγοράκι που υπέστη εγκαύματα από ζεματιστό νερό | to10.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα τρίχρονο αγοράκι που έχει υποστεί εγκαύματα από ζεματιστό νερό στον Ασπρόπυργο. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παιδων «Αγλαϊα Κυριακού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εγκαύματα που έχει υποστεί καταλαμβάνουν το 40% σώματός του και βρίσκονται κυρίως στο κεφάλι και στο θώρακα. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου η κατάστασή του κρίνεται βαριά.

Το δελτίο Τύπου από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού αναφέρει:

«Ο ασθενής Α. Μ. 3 ετών, διεκομίσθει διασωληνωμένος και νοσηλεύεται από 17.06.2019 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, με εγκαυματική νόσο.

Η έκταση του εγκαύματος είναι 40% και εκτείνεται κυρίως στην κεφαλή, θώρακα. Ο ασθενής είναι διασωληνωμένος και υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό. Επιπλέον έχει ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης του κυκλοφορικού συστήματος. Η κατάστασή του είναι βαριά».

Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα έγινε όταν η 24χρονη μητέρα είχε αφήσει το παιδί της σε μια φίλη της 60 ετών να το προσέχει στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Η γυναίκα άναψε την κουζίνα, έβαλε την κατσαρόλα πάνω και βγήκε από το σπίτι. Τότε εκεί πλησίασε το παιδί, τράβηξε την κατσαρόλα με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του το καυτό νερό και να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Παίδων, ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 24χρονη μητέρα και την 60χρονη φίλη της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: www.newsit.gr