Οργή για τη νέα απρέπεια Τσίπρα: Γελούσε μιλώντας για τους πιλότους F-16 που σκοτώθηκαν το 2015

Οργή για τη νέα απρέπεια Τσίπρα: Γελούσε μιλώντας για τους πιλότους F-16 που σκοτώθηκαν το 2015

Eπίδειξη μέγιστης ασέβειας στα πρόσωπα των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου του 2015 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν κύκλοι της Π.Α. το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που περιέγραφε το σχετικό τηλεφώνημα που έλαβε από τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Eπίδειξη μέγιστης ασέβειας στα πρόσωπα των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου του 2015 στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, χαρακτηρίζουν κύκλοι της Π.Α. το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που περιέγραφε το σχετικό τηλεφώνημα που έλαβε από τον τότε αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στον Alpha. Περιγράφοντας το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ως νέος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, αντέδρασε ως εξής. (Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο).

Οι δύο Έλληνες πιλότοι είχαν χάσει τη ζωή τους, όταν το διθέσιο μαχητικό F-16 με το οποίο συμμετείχαν σε νατοϊκή άσκηση κατέπεσε στην αεροπορική βάση Los Llanos. Εξαιτίας του γεγονότος είχε κηρυχτεί τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλες τις μονάδες του στρατεύματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ