Ο Χατζηνικολάου «έσπασε» το ρολόι στα exit polls!

Ο Χατζηνικολάου «έσπασε» το ρολόι στα exit polls!

O Νίκος Χατζηνικολάου έσπασε το ρολόι, καθώς στις 18.59 ο ΑΝΤ1 παρουσίασε τ’ αποτελέσματα, «προλαβαίνοντας» τους ανταγωνιστές του.

Το αποτέλεσμα, γνωστό εδώ και καιρό. Βλέπετε, οι Ευρωεκλογές που είχαν προηγηθεί σκάρτο 1.5 μήνα πριν δεν άφηναν περιθώρια για «παρερμηνείες»: η Νέα Δημοκρατία είχε σημαντικότατη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σχεδόν… προδιέγραφε πειστική νίκη και στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το ερώτημα του 1 εκατομμυρίου, λοιπόν, ήταν ποια θα είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και του, μέχρι σήμερα, κυβερνώντος κόμματος- πάνω ή κάτω από 10 μονάδες;

Η απάντηση θα δινόταν, σε πρώτη φάση, στα exit polls των τηλεοπτικών σταθμών τα οποία, παραδοσιακά, βγαίνουν στις 19:00 η ώρα.

19:00, είπαμε;

Γράψτε λάθος: όπως είχε συμβεί και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο Νίκος Χατζηνικολάου έσπασε το ρολόι, καθώς στις 18.59 ο ΑΝΤ1 παρουσίασε τ’ αποτελέσματα, «προλαβαίνοντας» τους ανταγωνιστές του.

Κατά σειρά, μετά το κανάλι του Αμαρουσίου, ακολούθησαν τα exit polls των:

Alpha
OPEN
ΣΚΑΪ
Star

Φυσικά, πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα δεύτερα αποτελέσματα, τα οποία υπολογίζονται περίπου στις 9-10 το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα του αποτελέσματος.

Πηγή: Dailymedia.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ