Φωτιά στον Κιθαιρώνα: Παραμένει εκτός ελέγχου – Ισχυροί άνεμοι

Φωτιά στον Κιθαιρώνα: Παραμένει εκτός ελέγχου – Ισχυροί άνεμοι

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο πευκοδάσος όπου ξέσπασε η φωτιά υπάρχουν ακόμα πολλές ενεργές εστίες, μέσα στα καμένα. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Μαίνεται για δεύτερη συνεχή ημέρα η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο την περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες προκειμένου τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο πευκοδάσος όπου ξέσπασε η φωτιά υπάρχουν ακόμα πολλές ενεργές εστίες, μέσα στα καμένα.

Οι φλόγες εξακολουθούν να μαίνονται σε δύσβατο μέρος σε χαράδρα, σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς, ενώ βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Τις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής έσπευσαν το πρωί της Κυριακής να ενισχύσουν δύο ελικόπτερα, τα οποία ωστόσο δεν μπόρεσαν να επιχειρήσουν λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Οι δυνάμεις που πνέουν στην περιοχή αυτή τη στιγμή είναι 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες και μηχανήματα της περιφέρειας, της δήμων και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ