Φωτιά στη Σάμο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στο Μεσόκαμπο – Εκκενώθηκαν πέντε ξενοδοχεία (vids)

Φωτιά στη Σάμο: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στο Μεσόκαμπο – Εκκενώθηκαν πέντε ξενοδοχεία (vids)

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Μεσόκαμπος Σάμου - Σε επιφυλακή και το Λιμενικό Σώμα.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες και οι εθελοντές που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Μεσόκαμπος Σάμου.

Η φωτιά καίει δασική έκταση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να δίνει μάχη για να περιορίσει την έκταση του μετώπου που πέρασε από την πάνω πλευρά του κεντρικού δρόμου και κατευθύνεται προς την κορυφογραμμή.

Στο σημείο επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 88 εθελοντές με 27 οχήματα και τέσσερις υδροφόρες, ενώ περιοδικά κάνουν ρίψεις νερού τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Εκκενώθηκαν πέντε ξενοδοχεία

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Σάμου, Χριστόδουλος Σεβαστάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λόγω της πυρκαγιάς έχουν εκκενωθεί προληπτικά πέντε ξενοδοχεία, με 1.000 άτομα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν και μέσω θαλάσσης.

Όπως τονίζουν τόσο από την Πυροσβεστική, όσο και από το Λιμενικό Σώμα, οι πολίτες που βρίσκονται στη Γλυκόριζα δεν κινδυνεύουν από τη φωτιά, αλλά από τον καπνό που υπάρχει στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ