Δολοφονία Μακρή: Οι τελευταίες συνομιλίες του επιχειρηματία

Δολοφονία Μακρή: Οι τελευταίες συνομιλίες του επιχειρηματία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου, έρχονται στο φως της δημοσιότητα.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Star Channel, o Γιάννης Μακρής την ημέρα της εκτέλεσής του συμβούλευε δικούς του ανθρώπους να προσέχουν με ποιον μιλάνε και ποιους συναντούν.

«Αυτός είναι ο εκτελεστής»

Επίσης φίλος του Γιάννη Μακρή είναι εκείνος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση.

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι.

Όμως όπως ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, στα βίντεο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, οι δύο κατηγορούμενοι δεν εμφανίζονται πουθενά!

Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας. Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί. Το ερώτημα όμως παραμένει… ποιος ήθελε νεκρό τον Γιάννη Μακρή ώστε να προσλάβει εκτελεστές;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ