Μποτρίνι: Τι απαντά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου

Μποτρίνι: Τι απαντά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου

«Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής» λέει η πλευρά του γνωστού σεφ.

Την αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι προκάλεσε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 19χρονο μαθητευόμενο που δούλευε στο εστιατόριο του γνωστού σεφ. Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι ο νεαρός έφερε εκτεταμένες βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Μποτρίνι υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι «δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής».

Το χρονικό της «υπόθεσης Μποτρίνι»

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του, ο σεφ υποστηρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τσακωμό μεταξύ του μαθητευόμενου με έναν άλλο. «Όταν είμαι εγώ μπροστά όλοι είναι Παναγίες» είχε πει χαρακτηριστικά ο Έκτορας Μποτρίνι.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ