Οι ΗΠΑ αναζητούν νέα ώρα συνάντησης Τραμπ – Μητσοτάκη

Οι ΗΠΑ αναζητούν νέα ώρα συνάντησης Τραμπ – Μητσοτάκη

Η ελληνική πλευρά έχει δώσει πλάνο διαθέσιμων ωρών, κατόπιν αιτήματος των Αμερικανών, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί νέα συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά την ακύρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο Τραμπ, οι δύο πλευρές αναζητούν διαθέσιμες ώρες ώστε να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Ακύρωσε τα ραντεβού του ο Τραμπ

Η ελληνική πλευρά έχει δώσει πλάνο, κατόπιν αιτήματος των Αμερικανών, ωστόσο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 6:30 (τοπική ώρα) ακυρώθηκε όπως και τα υπόλοιπα πέντε ραντεβού του προέδρου Τραμπ μετά τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και την κίνηση των Δημοκρατικών που ζητούν καθαίρεση του Αμερικανού προέδρου.

Πάντως, η εκδήλωση στην Αστόρια όπου ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην ελληνική ομογένεια, στις 7:30 ώρα Νέας Υόρκης, θα γίνει κανονικά.

Επίσης, ο πρωθυπουργός σήμερα το απόγευμα θα έχει γεύμα με τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπορ Ρος και αμερικανούς επενδυτές.

Μητσοτάκης – Ερντογάν

Νωρίτερα, θα παρευρεθεί στο Global Business Forum του Bloomberg, στο οποίο συμμετέχουν πολιτικοί και επιχειρηματίες και θα παραχωρήσει συνέντευξη.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού πάντως θα ξεκινήσει με τη συνάντησή του το πρωί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις 9:45 τοπική ώρα.

Σήμερα, επίσης, ο κ. Μητσοτάκης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ