Είδε την ταινία «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» του Γαβρά ο Τσίπρας – Το σχόλιο του Βασιλικού

Σε ειδική προβολή που έγινε την περασμένη εβδομάδα είδε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».


Είδε την ταινία «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» του Γαβρά ο Τσίπρας – Το σχόλιο του Βασιλικού | to10.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας δεν είδε την ταινία στην επίσημη πρεμιέρα της, λόγω του φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, την παρακολούθησε σε ειδική προβολή που έγινε από τον παραγωγό της, επειδή πρόκειται για φιλμ που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και το είδαν τα πρόσωπα που αφορά.

Ο κ. Τσίπρας παρακολούθησε την ταινία στο EMBASSY επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, στο Κολωνάκι. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του altsantiri.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Βασιλικός, o οποίος επίσης ήταν «παρών» στην προβολή δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ταινία.

Δύο «μεταγραφές» παίζουν στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις

«Βεβαίως και θα τη δω την ταινία, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες. Γνωρίζουμε τι θα δούμε στην ταινία όσοι έχουμε διαβάσει το βιβλίο. To βιβλίο Βαρουφάκη αναφέρεται σε κρίσιμα γεγονότα με εγωκεντρική προσέγγιση. 30% όσων παρουσιάζει είναι πραγματικά γεγονότα, 30% η δική του στρεβλή προσέγγιση σε αυτά και 30% μυθοπλασία», είχε σχολιάσει ο κ. Τσίπρας σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε στη ΔΕΘ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο