Πάνος Καμμένος: Τα «έσπασε» πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια! Τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν (pics)

Πάνος Καμμένος: Τα «έσπασε» πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια! Τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν (pics)

Χόρευε με τον Λευτέρη Πανταζή!

Μία σπάνια βραδινή νυχτερινή έξοδο στα μπουζούκια, έκανε ο Πάνος Καμμένος και τα… «έσπασε» πραγματικά! Πολλοί ήταν αυτοί, που τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν.

Ο πρώην Υπουργός και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μαζί με τον καλό του φίλο και ισχυρό άντρα των media, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, και με μεγάλη παρέα, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, να διασκεδάσουν στο North Live Stage , και να απολαύσουν από κοντά το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο Λευτέρης Πανταζής, με τον Πάνο Καλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus, που με την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, προκαλούν sold out βράδια διασκέδασης.

Ευδιάθετοι και δείχνοντας να διασκεδάζουν στο έπακρον, τόσο ο Πάνος Καμμένος, όσο και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δεν δίστασε να τραγουδήσει λίγο, όταν του έδωσε το μικρόφωνο ο Λευτέρης Πανταζής, έγιναν το talk of the town, του κατάμεστου κόσμου hot spot διασκέδασης. Εκείνος όμως που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε θετικά, ήταν ο Πάνος Καμμένος, αφού πολλοί τρόμαξαν να τον αναγνωρίσουν, λόγω των πολλών κιλών που έχει χάσει, και είναι άλλος άνθρωπος.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ