Αδερφός πυροβόλησε αδερφό για ένα… χωράφι

Αδερφός πυροβόλησε αδερφό για ένα… χωράφι

Αδερφός έστρεψε στον αδερφό του όπλο λόγω κτηματικών διαφορών.

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές Λασιθίου όταν τα δύο αδέλφια μίας οικογένειας στο Λασίθι της Κρήτης λογομάχησαν για κτηματικές διαφορές με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να βγάλει το όπλο και να το… στρέψει στον άλλον.

Το χρονικό του διαπληκτισμού

Τα αδέλφια από τον Άγιο Νικόλαο λογομαχούσαν, όταν ο ένας αδελφός έβγαλε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον άλλον. Το ευτύχημα πάντως είναι ότι ενώ δέχθηκε τον πυροβολισμό, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα αποχώρησε.

Λόγος του παρολίγον μοιραίου περιστατικού, όπως δείχνουν οι πληροφορίες, ήταν οι κτηματικές διαφορές.

Λίγο μετά το περιστατικό συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου ο 58χρονος άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 52χρονου αδελφού του.

Τι βρήκε η αστυνομία σπίτι του

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μετά τη σύλληψή του, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του και σε αποθηκευτικό χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών), καθώς και φυσίγγια και κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ