Συνελήφθη παλαίμαχος παίκτης με 90 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη παλαίμαχος παίκτης με 90 κιλά κάνναβης

Η Αστυνομία συνέλαβε σε έλεγχο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος μετέφερε και διακινούσε κάνναβη. Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Νέα καριέρα σε άλλο τομέα είχε αρχίσει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία. Ο 45χρονος κατηγορείται για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε μετά από έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στο Κορωπί.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές «πηγές», έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο παλαίμαχος παίκτης να μεταφέρει μέσα σε αυτοκίνητο, για λογαριασμό αλλοδαπού συνεργού του, τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 200 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Κατόπιν, διενεργήθηκε έρευνα σε οικία η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την απόκρυψη των ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
– Το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ
– Πλήθος νάιλον συσκευασιών και δύο μονωτικές ταινίες
– Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει παλαιότερα την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ