Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Υπομονή, τα πρώτα 11 χρόνια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζετε...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δυτική Ελλάδα: «Μάγος» εξαπατούσε 50άρες και έκανε όργια σε δάσος

Ένα «περίεργο» σκάνδαλο στη Δυτική Ελλάδα με πρωταγωνιστή έναν ...μάγο, φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Espresso».

Δυτική Ελλάδα: «Μάγος» εξαπατούσε 50άρες και έκανε όργια σε δάσος | to10.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, νεαρός παρουσιάζεται ως μάγος και βοηθά γυναίκες να ξανακερδίσουν τους συντρόφους τους. Η πλειοψηφία των πελατισσών του είναι γυναίκες άνω των 50 ετών, που τον πληρώνουν από 600 έως 900 ευρώ ανά συνεδρία και επιπλέον… κάνουν μαζί του σεξ, καθώς αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πιάσουν τα «μάγια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός που συνεχίζει τη δράση του, έχει σκλάβες του σεξ που τον πληρώνουν αδρά και μάλιστα δέχονται να βιντεοσκοπούνται κατά τις ερωτικές πράξεις, για να τον ικανοποιήσουν.

Ο δεύτερος «μάγος»

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες,ο νεαρός, εκμεταλλευόμενος την πανσέληνο, διοργάνωσε όργιο σε δάσος με τη συμμετοχή ενός δεύτερου «μάγου» από την Ινδία, που αποκαλύφθηκε ότι δούλευε σε φούρνο. Στο όργιο συμμετείχε μία κυρία, της οποίας η περίπτωση ήταν «δύσκολη» – όπως της είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός «μάγος»- και για τον λόγο αυτό έπρεπε να κάνει ομαδικό σεξ!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως λίγες ημέρες μετά, τα ξαναβρήκε με τον σύντροφο της και έτσι θεώρησε πως η πράξη της… λειτούργησε, όπως και οι ικανότητες του «μάγου»!

Πηγή: newsit.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από