Κίνα : Θεαματική βελτίωση των στοιχείων για τα θύματα του κοροναϊού

Κίνα : Θεαματική βελτίωση των στοιχείων για τα θύματα του κοροναϊού

Ο χαμηλότερος αριθμός νέων κρουσμάτων του κοροναϊού από τις 23η Ιανουαρίου καταγράφηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Κίνα.

Συνολικά 394 νέα κρούσματα του κοροναϊού που έχει προκαλέσει επιδημία πνευμονίας κατέγραψαν οι αρχές στην ηπειρωτική Κίνα χθες Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας, αριθμός που είναι ο χαμηλότερος από την 23η Ιανουαρίου.

Στους 2.118 οι νεκροί

Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανήλθε έτσι σε 74.576 στην ηπειρωτική Κίνα, εξαιρουμένων των αυτόνομων περιοχών του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο.

Ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 114 το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ανεβάζοντας ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης σε 2.118 τον συνολικό αριθμό των νεκρών από το ξέσπασμα της επιδημίας.

Στην κεντρική επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της κρίσης, αναφέρθηκαν 108 νέοι θάνατοι, οι 88 εκ των οποίων καταγράφηκαν στην Ουχάν, την πρωτεύουσά της.

Από έναν θάνατο κατέγραψαν οι αρχές στις επαρχίες Χεμπέι, Σαγκάη, Φουτζιάν, Σαντόνγκ, Γιουνάν και Σαανσί, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Μειώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων

Πέραν της Χουμπέι, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων μειώθηκε για 16η συναπτή ημέρα στα 45.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στην ίδια τη Χουμπέι είναι θεαματικά μειωμένος σε σχέση με αυτόν της προηγουμένης (1.693).

Συνολικά, 16.155 ασθενείς αποθεραπεύθηκαν και έλαβαν εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ