Ο Τραμπ βλέπει «κραχ» άνευ προηγουμένου αν δεν επανεκλεγεί

Ο Τραμπ βλέπει «κραχ» άνευ προηγουμένου αν δεν επανεκλεγεί

Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ινδία, ο Τραμπ είπε σε επικεφαλής επιχειρήσεων ότι οι μετοχές θα εκτιναχθούν αν επανεκλεγεί. «Αν δεν κερδίσω, θα δείτε ένα κραχ που δεν έχετε δει ποτέ άλλοτε» πρόσθεσε.

O αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι το χρηματιστήριο μετοχών των ΗΠΑ θα καταρρεύσει, αν ο ίδιος χάσει τις φετινές εκλογές.

Κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Ινδία, ο Τραμπ είπε σε επικεφαλής επιχειρήσεων ότι οι μετοχές θα εκτιναχθούν αν επανεκλεγεί. «Αν δεν κερδίσω, θα δείτε ένα κραχ που δεν έχετε δει ποτέ άλλοτε», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ σημείωσε ότι η κυβέρνησή του σχεδιάζει να ανακοινώσει φορολογικές μειώσεις για τη μεσαία τάξη στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Είπε, επίσης, ότι η χθεσινή μεγάλη πτώση των τιμών των μετοχών οφειλόταν στους φόβους για τον κοροναϊό, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ είναι σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Πρόσθεσε ότι ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ εργάζεται σκληρά για το θέμα αυτό. «Και νομίζω ότι θα τεθεί υπό έλεγχο… Νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Το ελπίζουμε» είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ