Κορωνοϊός: Ο ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης «κλειδώθηκε» μαζί με πιστούς μέσα στο ναό

Κορωνοϊός: Ο ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης «κλειδώθηκε» μαζί με πιστούς μέσα στο ναό

Παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η ελληνική πολιτεία για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου τέλεσε σήμερα κανονικά τη λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία της Ηλιούπολης, παραβιάζοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τη γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό

Παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η ελληνική πολιτεία για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου τέλεσε σήμερα κανονικά τη λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, παραβιάζοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τη γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομική δύναμη και τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς ο ιερέας και οι πιστοί είχαν «ταμπουρωθεί» στο εκκλησάκι και αρνούνταν να βγουν από αυτό.

Το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παρέμεινε επί μιάμιση ώρα στο σημείο και τελικά αποχώρησε χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο εν λόγω ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, με εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κοροναϊό και τις συμβουλές των ειδικών και να μεταβούν στην εκκλησία, προκειμένου να μεταλάβουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ